محل تبلیغات شما
حقوق گمرکی معادل 4 درصد ارزش گمرکی کالاها است که براساس قوانین مربوطه توسط هیات وزیران تعیین می‌گردد حقوق ورودی» نام دارد.

حقوق ورودی

حقوق گمرکی معادل 4 درصد ارزش گمرکی کالاها است که براساس قوانین مربوطه توسط هیات وزیران تعیین می‌گردد و معمولا حقوق ورودی» نامیده می شود.

سایر مالیاتها و عوارض خاص

- مالیات نقل و انتقال انواع خودرو به استثناء کارگاهی، کشاورزی، معدنی، شناورها، انواع ماشین‎های راهسازی، موتور سیکلت و سه چرخه موتوری اعم از محصولات داخلی یا وارداتی، حسب مورد معادل 1 درصد قیمت فروش کارخانه و یا 1 درصد مجموع ارزش گمرکی و حقوق ورودی آنها می‌باشد. به ازاء سپری شدن هر سال از مدل خودرو و حداکثر تا 6 سال به میزان سالانه 10 درصد و حداکثر تا 60 درصد مبنای محاسبه این مالیات کاهش پیدا می‌کند.

- مالیات و عوارض خدمات خاص به صورت زیر می‌باشد:

الف ـ 5 درصد بهاء بلیط برای محاسبه عوارض حمل و نقل برون شهری مسافر در داخل کشور با وسایل زمینی، دریایی و هوایی

ب ـ عوارض سالیانه انواع خودروهای سواری و وانت دو کابین، حسب مورد معادل یک در هزار قیمت فروش کارخانه (داخلی) و یا یک در هزار مجموع ارزش گمرکی و حقوق ورودی آنها برای خودروهای وارداتی

ج ـ شماره‎گذاری انواع خودروهای سواری و وانت دو کابین شامل محصولات ساخت داخل و یا وارداتی به استثناء خودروهای سواری عمومی درون شهری یا برون شهری، حسب مورد حقوق ورودی آنها 2 درصد مالیات، 3 درصد قیمت فروش کارخانه و یا مجموع ارزش گمرکی و ا درصد که بر طبق ماده 17 این قانون و تبصره‌های آن به مالیات و عوارض این ماده قابل تسری نمی‌باشد.

- با پیشنهاد کار گروهی متشکل از وزیر امور اقتصادی و دارایی، وزیر بازرگانی، وزیر ذیربط، معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری و تصویب هیات وزیران، وجوهی بابت صدور، تمدید و یا اصلاح انواع کارت‌ها و مجوزهای مربوط به فعالیت موضوع مواد 24، 26، 47 قانون تنظیم و ماده 80 قانون وصول از متقاضیان دریافت و به حساب درآمد عمومی واریز می‌شود.

- دولت مجاز است تا بابت خروج هر مسافر از مرزهای هوایی 250 هزار ریال و از مرزهای دریایی و زمینی مبلغ 50 هزار ریال از مسافران دریافت و به حساب درآمد عمومی واریز کند. این مبالغ هر سه سال یک بار با توجه به نرخ تورم با تصویب هیات وزیران تغییر می‌کند.

- مالیات‎های موضوع مواد 42 ، 43 و 45 این قانون به حساب درآمد عمومی مربوط که توسط وزارت امور اقتصادی و دارایی تعیین و از طریف سازمان امور مالیاتی کشور اعلام می‌گردد، واریز می‌شود.

- وصول عوارض موضوع بندهای الف و ب ماده 43 این قانون بر عهده شهرداری  می‌باشد که به تبع آن عوارض دریافتی از مودیان نیز به حساب شهرداری محل فعالیت واریز می‌گردد.

- عوارض موضوع بند ج ماده 43 به حساب متمرکز وجوه موضوع تبصره 2 ماده 39 واریز  می‌گردد تا حسب ترتیبات تبصره مزبور توزیع و هزینه شود.

- مالیات و وجوه دریافتی موضوع مواد 42، 43 و 45 این قانون که به وسیله سازمان امور مالیاتی کشور دریافت می‌شود، مشمول احکام فصل نهم باب چهارم قانون مالیات‎های مستقیم مصوب 27/11/1380 و اصلاحات بعدی آن می‌باشد.

- اختلاف و استنکاف از پرداخت مالیاتهای دریافتی موضوع بندهای الف و ب ماده 43 این قانون، مشمول احکام ماده 77 قانون اداره شهرداری‌ها می‌باشد.

- طبق ماده 43 این قانون، پرداخت مالیات و عوارض موضوع پس از موعد مقرر موجب تعلق جریمه‏ای 2 درصدی به ازاء هر ماه نسبت به مدت تاخیر می‌شود.

- اشخاصی که مبادرت به حمل و نقل برون شهری مسافر در داخل کشور با وسایل نقلیه زمینی، دریایی و هوایی می‌کنند، موظفند تا 5 درصد از بهاء بلیط را به عنوان عوارض از مسافران دریافت و عوارض مذکور مربوط به هر ماه را حداکثر تا پانزدهم ماه بعد به حساب شهرداری محل فروش بلیط واریز کنند.

- طبق موضوع بند ب ماده 43 این قانون مالکان خودروهای سواری و وانت دوکابین اعم از تولید داخل یا وارداتی موظفند عوارض سالیانه خودروهای متعلق به خود را به نرخ یک در هزار قیمت فروش برای محصولات داخلی و یا مجموع ارزش گمرکی و حقوق ورودی برای محصولات وارداتی، بر اساس قیمت‎های مندرج در جداولی که توسط سازمان امور مالیاتی اعلام می‌شود، محاسبه و به حساب شهرداری محل واریز کنند.

- تولیدکنندگان انواع خودروهای سواری و وانت دو کابین تولید داخل موظفند تا مالیات و عوارض موضوع بند ج ماده 43 این قانون را در تاریخ فروش با درج اسناد فروش از خریداران دریافت و آن را بر طبق موضوع ماده 21 به حساب سازمان امور مالیاتی و حساب تمرکز وجوه به نام وزارت کشور که توسط سازمان امور مالیاتی کشور اعلام می‌شود، واریز کنند.

- با هدف تامین هزینه اجرای برنامه‎های نگهداری، بهسازی، امنیت پرواز، توسعه زیر بناها در فرودگاه‎ها، استفاده از تجهیزات و سیستم‎های جدید فرودگاهی و هوانوردی و امنیتی، فرودگاه‎های کشور مجاز هستند تا با تصویب شورای عالی هواپیمایی کشوری، 2 درصد از قیمت فروش بلیط مسافران پروازهای داخلی را دریافت کنند.

- به پیشنهاد مشترک وزارتخانه‌های امور اقتصادی و دارایی، آیین‎نامه اجرایی احکام مقرر در این فصل حداکثر ظرف مدت 6 ماه از تاریخ تصویب این قانون تهیه و توسط هیات وزیران تصویب می‌شود.

مسئولیت مدیران در امضای چک و سفته

مالیات و حقوق گمرکی

آیین ثبت موسسه قرآنی

عوارض ,ماده ,درصد ,موضوع ,گمرکی ,حساب ,به حساب ,این قانون ,و یا ,ماده 43 ,ارزش گمرکی ,انواع خودروهای سواری ,حساب درآمد عمومی ,درآمد عمومی واریز ,وزیران تعیین می‌گردد

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

enpeamesgest ghazal-zakhar Mimizreza heilopade mencheheartlesp فروشگاه ساعت مچی مردانه مارک دار miaroomssobor حقوق قانونی فرد بازداشت‌شده وبلاگ من شرکت نظارت گستر مبین